Sestra Fera Mikloška opustila rodinu pre lásku!

Z módneho biznisu bratovi utiekla, no nikdy to neoľutovala.

Dokumentárna séria Zbohom Slovensko je plná príbehov ľudí, ktorí za hranicami Slovenska hľadajú nové šťastie. Reality šou nazerá do života tých, ktorí sa rozhodli opustiť svoju rodnú krajinu, aby si v zahraničí našli nové zamestnanie, založili si rodinu v lepších životných podmienkach, alebo aby zažili dobrodružstvo, na ktoré nezabudnú do konca života. Televízny štáb sprevádza jednotlivcov, páry, ale aj celé rodiny od chvíle ich veľkého rozhodnutia presťahovať sa do cudziny, až po ich usadenie sa na novom mieste, ale aj ich trpké sklamanie z neúprosnej reality, ktorá ich privítala za hranicami.  

To ale nie je prípad ďalšieho vysťahovalca. Svoje „Zbohom Slovensko“ si povedala aj sestra známeho slovenského módneho návrhára Fera Mikloška, Mária Miklošková. Dôvod jej odchodu bola láska k jej manželovi, ktorá ju priviedla do Talianska, kde už niekoľko rokov šťastne žije. Opustila kariéru a z bratovho biznisu ušla: „Mala som v celku úspešne rozbehnutú kariéru, viedla som bohémsky život so všetkým, čo k tomu patrí. Okolnosti boli vtedy také, že som veľmi nemala čas rozmýšľať. Nevedela som, či áno, alebo nie, či zbohom nadobro, alebo na chvíľu.“ Teraz so smiechom spomína na okolnosti: „Prišiel môj osudový muž, ktorý ma schmatol za vlasy a zobral si ma do Talianska.“

Mária s manželom predali všetko, čo mali, dokonca aj luxusný byt v centre mesta a kúpili si starú „barabizňu“ v Toskánsku. Stali sa z nich Taliani. Svoje rozhodnutie ani po rokoch neľutujú a svoj súčasný životný štýl ďaleko od pozlátka šoubiznisu si zamilovali. Pozrite si ďalší z pútavých príbehov dokumentárnej šou Zbohom Slovensko už dnes o 22:25 na JOjke.